Момчетата от Respect приеха предизвикателството Nu Boyana 24 – Filmmaking challenge

0
138

Още един пловдивски екип се впусна в предизвикателството Nu Boyana 24 – Filmmaking challenge. Момчетата от Respect Records дават сериозна заявка за влизане в киноиндустрията.

Цветан Николаев по-известен, като Цецо от Respect и режисьора Христо Кавалов решиха да се впуснат в предизвикателството на Nu Boyana Film Studios за изработка на късометражен филм с времетраене от 3 до 5 минути, като направата на целия филм трябваше да се осъществи в рамките на 24 часа.

Снимките се проведоха на 10-ти Март, като преди това на същия ден бяха зададени три ключови думи на всички екипи решили да участват в предизвикателството. Думите са „Бюрокрация”, „Страх” и „Светлина”. Всеки един екип трябваше да имплантира тези думи във филма си.

Цветан Николаев и Христо Кавалов решават да заложат на силната емоционалност подплатена с новата песен на Respect и Ричард Мантарлиев – „Избор”, а самият Ричард влиза и като главен актьор във филма.

Сценограф и гримьор е Гергана Мантарлиева, а главен асистент и осветител е Стойо Луладжиев. Смесването и обработката на звука се осъществява в студиото на Respect от Цветан Николаев.

Резултатът наистина е впечатляващ!

Ако и на вас ви харесва, гласувайте на страницата:

https://www.youtube.com/watch?v=iDaMyCK-Ygg

Новата песен на група Respect „Избор“:

СПОДЕЛИ
Предишна СтатияРетроспекция на Атанас Згалевски – Згала събра негови близки приятели
Следваща СтатияД-р Галина Арабаджиева с безплатна лекция на тема „ИСТИНАТА ЗА МЕДИЦИНАТА… С ЛЮБОВ“
Vanya Tringova
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име