Премиера на романа „Дъното на рая“

0
35
Имам удоволствието да поканя всички приятели на премиерата на романа „Дъното на Рая“.
Първата книга на Виолета Стайкова ме впечатли със своята честност и дълбока философия, основана на позабравените изконни ценности като благородство, човеколюбие, смелост, неподкупност и отстояване на правата.
Гордея се, че от самото начало давах кураж за написването на тази книга! Гордея се, че резултатът дори надмина очакванията ми! Гордея се, че ще имам честта да я представя!
Ако и вие имате нужда от ВЯРА, заповядайте на 14 юни от 19.00 часа в Bar Kraft в Капана.
Ето как представят своя млад автор от издателство Екрие:
Кое е най-важното, когато си избирате книга – да бъде увлекателна, любопитна, в представителен вид, по препоръка, търсена, прочели сте за нея в медиите, чули сте да я коментират…?
ДЪНОТО НА РАЯ е роман, писан и преживян, преживян и писан със сърце и душа. Въздействаща фабула, силни образи, болезнени откровения за ежедневните ни борби като граждани в държава, в която институциите и обикновените хора съществуват в отделни вселени.
Това не е просто поредната книга на български автор, който иска да стане НАЙ-…
ДЪНОТО НА РАЯ е реалистичен, чак жестоко откровен към заразната апатия, трайно и прогресивно поразяваща нашето общество.
Но има и магия, защото в живота ни има магия – не толкова, колкото ни се иска, но все пак я има – любов, доброта, вяра, надежда, топлина.
Споделете с нас финала на този дълго писан и чакан ръкопис, който най-накрая се материализира в 288 страници с уникална корица!
ДЪНОТО на РАЯ
Виолета Стайкова
Издетелство Екрие 2019
Предишна СтатияРадио Радичков в Пловдив
Vanya Tringova
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име