Хайгашод Агасян, Ивайло Михайлов и AGBU Sofia Chamber Orchestra с концерт в подкрепа на Златка Александрова

0
146

Благотворителен концерт на AGBU Sofia Chamber Orchestra, със специалното участие на Хайгашод Агасян и тенора на пловдивска опера Ивайло Михайлов, ще събере средства животоспасяващата операция на Златка Александрова, дългогодишен гримьор и перукер в Държавна опера – Пловдив. Областният управител Здравко Димитров застава зад благотворителната акция, която ще се проведе под неговата егида. Участниците в концерта също се включват абсолютно безкористно, за да помогнат на един човек, който винаги е бил в помощ на творческите екипи.

Концертът ще се състои на 23 февруари от 19 часа в Концертна зала – Пловдив.
Клиниката HELIOS Hanseklinikum Stralsund разполага с необходимото оборудване и е в готовност да приеме за лечение Златка Александрова през март 2016, като за целта са нужни около 17 700 евро.
В тази връзка Ви каним да я подпомогнете и да закупите покани за благотворителния концерт, чрез който ще бъдат набрани средства за животоспасяващата операция в Германия.
Всички събрани средства от концерта ще бъдат преведени на дарителска сметка в лева, която служи единствено за директно разплащане с лечебното заведение в Германия.
Поканите, които са на стойност 10 лв., могат да бъдат закупени на касите на Концертна зала, Пловдив, пл. Централен 1, билетен център пред Община Пловдив, както и на телефон 0898488873.

Скъпи приятели, човешкият живот е безценен!

Нека помогнем и да възродим надеждата за здраве и живот на Златка Александрова!

Да дарим надежда заедно!

СПОДЕЛИ
Предишна Статия„Dance Station“ ни пренесе в „Нощта на Оскарите“
Следваща СтатияХайгашод Агасян, Ивайло Михайлов, Варти Саркисян и AGBU Sofia Chamber Orchestra подариха надежда на Златка /галерия/
Vanya Tringova
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име