Антония Маркова направи стилна промоция на първия си албум „Как ще те обичам“ /галерия/

0
2040

Млада, красива и безумно талантлива! Тава са само част от суперлативите, които напълно прилягат на певицата Антония Маркова, която снощи направи промоция на първия си албум „Как ще те обичам”  в клуб STAGE 51 в Пловдив. Носителката на осем от най-големите музикални награди GRAND PRIX дълго време посрещаше гостите, които я отрупаха с цветя и подаръци. Антония беше ослепително красива в червената си рокля и се снима са спомен с всичките си почитатели.

Тя изказа най-сърдечните се благодарности към собствениците на Мебелен салон „Дизма“, с чиято подкрепа е реализиран албумът й, както и към Милко Цветков, шеф на „Вила Юстина“, чиито елитни вина с упойващ аромат от серията „4 Сезона“, допринесоха още повече за доброто настроението на гостите.

Концертът беше открит от специалния гост на вечерта.

Неземната комбинация от българска гайда и великолепният глас на Валя Балканска имаше изключително въздействащо и прочувствено въздействие с изпълнението на космическата песен „Излел е Дельо Хайдутин“. Валя Балканска  пристигна специално, за да подкрепи младата си колежка, в която тя вижда своя достойна наследница, макар че двете се изявяват в различни музикални жанрове. Изпълнението й силно развълнува мнозина от присъстващите, които не скриха сълзите си.

Антония Маркова започна концерта си с една песен, която е станала емблема за нея, след участието й в телевизионните риалити формати „Мюзик айдъл“ и „Гласът на България“. Изключително красивата, но и много трудна песен от репертоара на Ищар „Horshat hai caliptus”, идеално пасва на гласовите  данни на певицата. След нея, Антония изпя няколко песни от новия си албум. Тя разказа и интересната история на любовното послание от заглавната песен на албума „Как ще те обичам”, което е открито случайно, забравено в джоба на престилката на медицинска сестра. Красивото признание се превръща в прекрасна песен по музика и аранжимент на Димитър Гетов (композитор на „ Черно и бяло” – на Георги Христов) и текст на Петя Пашева.

„През годините много хора написаха за мен прекрасни песни, всяка от които със собствена история. Исках да ги събера в едно и да обобщя направеното до момента. Това е моето творчество от първата ми авторска песен, до най- новите ми готови проекти. Песните в албума са направени с помощта едни от най-изявените имена в създаването на българската поп музика.

Младата певица доказа, че има място за добрата българска музика, защото „Как ще те обичам“ е албум пълен със стойностни песни.

Публиката беше възнаградена и с прекрасно изпълнение на Антония Маркова и Сунай Чалъков, който от години е дуетна половинка на певицата.

Вечерта беше изключително стилна и изискана. На промоцията на албума на Антония Маркова  „Как ще те обичам” присъстваха много бизнесмени и популярни лица от градския хайлайф, както и много приятели и почитатели на творчеството на Антония Маркова. Кетърингът не отстъпваше по нищо на най-светските партита, розово пенливо вино на „Вила Юстина“ искреше в чашите, а настроение то на гостите беше великолепно!

Да пожелаем На добър път на кариерата на младата пловдивска певица и да ни радва с още много прекрасни песни!

Предишна СтатияАприл започва с няколко интересни изложби /обновена, галерия/
Следваща СтатияБукет от багри, форми и послания в пролетната изложба „Цветове“ /галерия/
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име