Покана

0
604

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Ситуацията за всички ни е доста необичайна, но това не би трябвало да е пречка да презентираме и популяризираме стойностното българско и световно изкуство.

Знаете, че аз, като собственик  и редактор на сайта europlovdiv.com, винаги съм се стремила да давам подробна и коректна информация за всичко онова, което се случва на „културния фронт“ в Пловдив. Ще го правя и занапред.

Именно поради тази причина, се обгръщам към всички собственици на галерии и пространства за изкуство и култура с покана за онлайн представяне на техните настоящи и предвидени (които с оглед на обстоятелствата няма да се случат по обичайния начин) изложби и събития.

Можете да ми подавате информация и снимки за всички ваши неосъществени проекти, които ще публикувам на страниците на електронното издание europlovdiv.com. По този начин повече почитатели на изкуството ще се докоснат до тях.

Знаете, че никога не съм искала да получа каквито и да е финансови облаги от това. ТАКА ЩЕ БЪДЕ И ЗАНАПРЕД!

Оставам с надеждата, че много скоро нещата ще се променят в правилната посока и отново ще можем да присъстваме лично на изложбите и културните събития, които създават уникалния дух на нашия град.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ПАЗЕТЕ СЕ И ПАЗЕТЕ ЖИВ ДУХА НА ИЗКУСТВОТО!

Предишна СтатияЧестит Международен ден на театъра
Следваща СтатияВиртуалната галерия отваря врати с изложбата на Владимир Шунев
Vanya Tringova
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име