Петър Тосков ще ни разбие от смях в „ТОСКОГРАФИЯ“

0
1791

Моноспектакълът на ПЕТЪР ТОСКОВ, с участието на Алексей Кожухаров, има своето премиерно представление тази вечер от 19 часа в Камерна зала на Драматичен театър – Пловдив. „ТОСКОГРАФИЯ“ е разказаната с фина самоирония, малко носталгия и много екшън артистично-музикално-еротична БИОГРАФИЯ на Петър Тосков, мощно допълнена с песни от неговата рок-фънк-поп ДИСКОГРАФИЯ! На помощ в този разказ се появява и някоя друга черно-бяла ФОТОГРАФИЯ, за да придаде още по-изискан привкус на стилната СЦЕНОГРАФИЯ! Липсва само ХОРЕОГРАФИЯ, изпълнена от знойни девойки в пестеливо облекло. Но какво от това, след като на сцената е ПЕТЪР ТОСКОВ!
Всъщност „ТОСКОГРАФИЯ“ е много музика и смях, издържан в най-добрите образци на стендъп комедията!
Автор на текстовете, както и постановката и видеодизайнът са дело на Алексей Кожухаров, музиката е на Петър Тосков, а сценографията и костюмографията са на  Петър Митев и Наталия Кожухарова.
Ако искате да разберете какво „ТОСКОГРАФИЯ“, не пропускайте премиерното представление тази вечер.

Предишна СтатияВасил Стоев нарисува „Легенда за любовта“
Следваща СтатияПловдивска премиера на „Народен дом на терора“
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име