Хайгашод Агасян, Ивайло Михайлов и AGBU Sofia Chamber Orchestra с концерт в подкрепа на Златка Александрова

0
1283

Благотворителен концерт на AGBU Sofia Chamber Orchestra, със специалното участие на Хайгашод Агасян и тенора на пловдивска опера Ивайло Михайлов, ще събере средства животоспасяващата операция на Златка Александрова, дългогодишен гримьор и перукер в Държавна опера – Пловдив. Областният управител Здравко Димитров застава зад благотворителната акция, която ще се проведе под неговата егида. Участниците в концерта също се включват абсолютно безкористно, за да помогнат на един човек, който винаги е бил в помощ на творческите екипи.

Концертът ще се състои на 23 февруари от 19 часа в Концертна зала – Пловдив.
Клиниката HELIOS Hanseklinikum Stralsund разполага с необходимото оборудване и е в готовност да приеме за лечение Златка Александрова през март 2016, като за целта са нужни около 17 700 евро.
В тази връзка Ви каним да я подпомогнете и да закупите покани за благотворителния концерт, чрез който ще бъдат набрани средства за животоспасяващата операция в Германия.
Всички събрани средства от концерта ще бъдат преведени на дарителска сметка в лева, която служи единствено за директно разплащане с лечебното заведение в Германия.
Поканите, които са на стойност 10 лв., могат да бъдат закупени на касите на Концертна зала, Пловдив, пл. Централен 1, билетен център пред Община Пловдив, както и на телефон 0898488873.

Скъпи приятели, човешкият живот е безценен!

Нека помогнем и да възродим надеждата за здраве и живот на Златка Александрова!

Да дарим надежда заедно!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име