С изисканост и стил, отрупана с цветя и усмивки от приятели и почитатели, Дани Русева  отпразнува своята юбилейна годишнина.

Поздравленията, подаръците и доброто настроение не спираха до късно през нощта, а двама виртуозни музиканти забавляваха гостите с класика, джаз и евъргрийни.

Приятелите поднесоха на  Дани прекрасна шоколадова торта и изпяха Happy Birthday, а рожденичката си пожела и през следващите 50 години да е обградена с толкова много хора любими хора.

И както подобава на един художник, тя също направи своя жест към приятелите си и им подари прекрасната си изложба.

Любов, щастие, детски усмивки, вяра в живота и хората, упование в бъдещето… Това са чувствата, които бликат от картините, накацали сякаш по стените. Детското и чистото е хванало хвърчилото си и броди сред слънчогледите, птица каца върху рамото, а влюбени са се слели в нежна целувка. Зимните пейзажи не навяват студ, а са като една пухена завивка, под която сънуваме романтичните си сънища. Това е тя, Даниела Русева, нежна, чувствена и вълнуваща.

Ако не сте успели да я поздравите за празника й, поне не пропускайте да видите изложбата на Дани, която е подредена в хотел Хеброс в Стария град.

 

Предишна СтатияУдостоиха трима със званието „Следовник на народните будители“ /галерия/
Следваща СтатияПомним ли завета на Народните будители?
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име