Остават броени дни до голямото завръщане на ФСБ в Пловдив

0
1926

Концертът на ФСБ, на 31 март от 19 ч.,  в Комплекс С.И.²Л.А.  наближава. Поради големия интерес към събитието, организаторите пуснаха допълнителни седящи места. За тези фенове, които искат да танцуват под звуците на култовите песни на ФСБ има и правостоящи места. Билетите бързо се изчерпват. Изпълнителите обещават незабравимо преживяване с изненади за пловдивчани, които ще имат възможността да чуят както легендарните им композиции, така и песни от последния им албум.

От комплекс С.И.²Л.А. споделиха, че сцената, на която уникалните музиканти ще се изявят е с размери 12 на 8 метра, с мултимедия и светлинни ефекти. Нито визия, нито звук подлежат на компромиси за музиканти като КОНСТАНТИН ЦЕКОВ, РУМЕН БОЯДЖИЕВ и ИВАН ЛЕЧЕВ. А към звездното трио ще се включат Ивайло Звездомиров – бас, Николай Копринков – китара, Румен Бояджиев младши –барабани, Борислав Бояджиев – перкусия и Стефан Цеков – барабани.

Във високото ниво на концерта не се съмнява никой. ФСБ винаги са били еталон за мелодичност, естетика, музикантски дух и професионализъм. Румен Бояджиев подчертава: „Музиката е нашият живот. Тези песни са създадени първо за нас, самите. Вярвам, че след като ние толкова ги харесваме, то и някой друг ще бъде докоснат от тях. Така музиката, която създадохме за себе си, се превърна в музика за хората.”

Очакваме Ви, за да бъдете докоснати и позитивно заредени от музиката на ФСБ.

С билети можете да се снабдите от билетен център пред общината, касите на Ивентим и онлайн, както и в деня на концерта на касата на комплекс С.И.²Л.А.   ( от 16 ч. до началото на концерта).

Предишна СтатияПролетните изложби в Пловдив
Следваща СтатияДебелянов и ангелите – Две смърти няма, без една – не може!
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име