С концерт на Крис Норман ще открият „Колодрума“

0
1305

С грандиозен концерт на легендарния солист на една от най-любимите групи от близкото минало “Smokie”  Крис Норман ще бъде открита новата мултифункционална зала на Пловдив „Колодрума“, съобщиха организаторите на концерта ART BG.

За целта, новата зала ще бъде оборудвана с  една от най-модерните озвучителни системи D&B, LED екрани и видеокамери на световно ниво, та дори и зала за кетъринг, в която готвачите на звездите да могат да приготвят техните любими специалитети.

Крис Норман идва на 19 октомври със своя бенд, за да изпълни под тепетата най-големите хитове на „Smokie“. Само ден преди това, той ще има концерт и в София.

Новата зала „Колодрума“ се очаква да се превърне в център на културния живот в Пловдив, защото освен спортни събития, тя предоставя възможности за организирането на концерти на големи световни звезди. Залата ще разполага с около 6000 постоянни седящи места и възможност за още около 1500 допълнителни, по време на концерти.

Продуцентът на АРТ BG Даниел Стефанов не скри, че този концерт е огромно предизвикателство за тях, защото ще бъде първия, които ще се проведе в новата зала, но вече са минали техническите проби на техниката и акустичните данни на залата са добри.

Той сподели, че поради липса на такава голяма зала в Пловдив, до сега са отпаднали концерти на звезди като Лара Фабиан и Хулио Иглесиас. Кметът Тотев от своя стана каза, че преди няколко месеца са идвали представители на детската Евровизия, които са харесала залата, но фактът, че в нея все още не се правени концерти ги е отказал от идеята да организират събитието в Пловдив.

Остава да се надяваме, че след горчивия опит с недодяланата акустика и озвучаване в Дома на културата, в новата зала са направени консултации с добри експерти, за да не бъдат допуснат същите гафове.

Организаторите обещават, че в концерта на 19 октомври ще чуем едни от емблематичните хитове на Smokie“ „Midnight Lady“, “Living next door to Alice”, „Oh Carol”, “Darlin’”, “Ordinary Heart“, “Be my babe”, I’ll meet you at midnight”, „Mexican Girl” и някой по-нови парчета на Крис Норман, който продължава да твори и записва в неподражаемия си стил, както и да изнася концерти по целия свят.

Билетите за концерта вече са в продажба на цени от 30 до 60 лв. За най-запалените почитатели на Крис Норман, които първи си закупят или поръчат онлайн своите билети, има специална преференциална цена, която е с 10 лв. по-ниска

Билети можете да намерите на касите пред Общината, в мрежата на Евентим, Пикадили, Офис 1 и бензиностанции ОМВ.

Предишна СтатияДа съпреживееш Дрезден (фотогалерия)
Следваща СтатияМорски привкус и качествено вино във „Вила Юстина“
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име