Морски привкус и качествено вино във „Вила Юстина“

0
1562

В разгара на лятото Винарска изба „Вила Юстина“ кани своите гости на едно незабравимо морско преживяване.

На 18 юли, всички любители на рибните деликатеси и качественото вино ще имат възможност да си доставят едно истинско средиземноморско удоволствие, но в полите на Родопите.11038570_866758563390310_6852534132159317170_n

Програмата разбира се започва с посещение на прекрасното парк-лозе на „Вила Юстина”, където можете да се насладите на незабравимата гледка, която отваря всички сетива. Следва посещение на производствената база на „Вила Юстина“, където ще можете да се запознаете лично с „пътя на виното“. И след като интересът ви се изостри до краен предел, ще имате удоволствието да се насладите на изискания обяд, които са ви приготвили в енотеката.DSC_0141

Менюто не отстъпва на най-добрите италиански ресторанти, защото включва салата с риба тон, ементал, царевица и чери домати, която прекрасно се съчетава с  пролетното вино от серията “4 Сезона ” 2014. Предястието от талиатели с морски дарове е прекрасна компания за Совиньон блан “Вила Юстина” 2013. И както повелява традицията, основното ястие е от сьомга със запечен фенел и аспержи и Шардоне “Монограм” 2012. За десерт, готвачите на „Вила Юстина“ са ви подготвили изненада – печен ананас с кокос и чаша от прекрасното пенливо вино Брют “Вила Юстина” 2013.

DSC_0257
Ако предложението ви изкушава, можете незабавно да направите своята резервация на телефон 0882 62 66 68 или на e-mail: events@villayustina.com и предварително да заплатите на едно от следните места:
В online магазина към сайта www.villayustina.com
Гр. Пловдив – Офис на „Вила Юстина”, ул. Брезовско шосе 176
Гр. София- Фирмен магазин на ул. Борово 57
По банков път: SG EKCПPECБAHK АД ПЛОВДИВ
IBAN: BG89 TTBB 9400 1526 0229 60
BIC:TTBBBGSF
Във Винарска изба „Вила Юстина” с. Устина
Цената е 40 лв., а собствениците на клубни карти ползват 10% отстъпка.

Предишна СтатияС концерт на Крис Норман ще открият „Колодрума“
Следваща СтатияГърция на крачка от излизане от Еврозоната
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име