Apocalyptica забиват на Античния

0
1211

Само след броени часове, култовата финландска формация Apocalyptica ще забие яко на Античния театър в Пловдив.

Концертът им е част от любимия на кмета рок фест Sounds of The Ages.

Звездната формация издаде през пролетта най-новия си албум Shadowmaker, парчета от който ще могат да чуят пловдивските фенове на групата.

Членовете на групата, която е за втори път под тепетата, обещаха, че тази вечер отново ще направят грандиозно шоу за своите фенове.

Предишна СтатияМалин Кръстев и Геро разплакаха от смях публиката със своите „Свалячи“
Следваща Статия„Мърлин Мърло“ – шокираща, натурална и разголваща
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име