Ивана Папазова ще се бори за наследство от 1 млн. евро

0
4628
Ивана Папазова и Димитър Баненкин са семейство в сериала „Скъпи наследници“

След броени дни по btv стартира очакваният с огромен интерес български сериал „Скъпи наследници“. Това е най- мащабната българска телевизионна продукция, защото за първи път изцяло са заснети всичките 170 епизода на сагата. Филмът, който е определен жанрово като драмедия, разказва историята на три поколения, обединени от едно наследство.

Ивана Папазова и Даяна Ханджиева са майка и дъщеря в сериала „Скъпи наследници“

Актрисата от Пловдивския драматичен театър Ивана Папазова е в една от главните роли, снаха на дядото, който преди смъртта си прави нестандартно завещание. Ивана е част от наследниците, които се изправят пред трудната задача да се заслужат крупната сума. Тя сподели специално за читателите на europlovdiv.com, че сериалът е изключително интересен, забавен, с много екшън, любовни истории, драматични обрати и неочаквани  превъплъщения и не скри вълнението и изключителното удоволствие, което е изпитала от участието си в уникалния за страната проект, което е неин телевизионен дебют. Актрисата каза, че екипът е на изключително високо ниво, а актьорският каст е забележителен. Снимачният процес продължил повече от година и половина и е обхванал четирите сезона. Уникална е и локацията на снимките. Епизодите са заснети в продължение на близо година и половина на терен от 500 дка. в Киноцентър Бояна. Върху него е изградено селище, досущ приличащо на село Лещен с традиционните български къщи от края на 18-ти век.

Ивана Папазова и режисьорът на „Скъпи наследници“ Тодор Чапкънов

Сценарият за филма, продукция на btv, е на Емил Бонев, главен режисьор e синът на големия български скулптор Георги Чапкънов – Тодор Чапкънов, а гост-режисьори на различните серии са Ники Илиев, Камен Коларов, Иван Митов, Мартин Райковски, Георги Димитров и Сашо Косев, Васил Стефанов.  Изпълнителен продуцент е Михаил Менкаджиев.

В главните роли, освен Ивана Папазова, ще видим цяло съзвездие от обичани български актьори като Досьо Досев, Койна Русева, Орлин Павлов, Димитър Баненкин, Цветана Манева, Георги Кадурин, Веселин Калановски, Филип Аврамов и младите дарования Даяна Ханджиева /дебют/, Лорина Камбурова, Петко Венелинов, Рая Пеев и други.

Сюжетът разкрива взаимоотношенията между голямо, но разединено семейство, което заради наследство от 1 млн. евро е принудено да живее заедно цяла година в село Бели Вит. Двете семейства са на брата /Димитър Баненкин/ и сестрата /Койна Русева/, които трябва да съжителстват заедно с децата и внуците си под един общ покрив и да не напускат селото за повече от ден. Ситуацията се оказва предизвикателство не само за наследниците, които трябва изцяло да променят начина си на живот, но и за местните селяни, чиито подреден патриархален свят се разбърква. Интересен ще е сблъсъкът на модерния човек, с неговата бизнес интуиция и технологичен напредък с ценностите на консервативното патриархално общество, които царят в малкото планинско село. От екипа обещават много вълнуващи обрати, любов, екшън, малко сълзи и много смях. Уникални са и природните картини, които показват красотата на българската природа.

Не пропускайте старта на „Скъпи наследници“, който е на 15 януари от 18.00 часа по btv. Сагата ще се излъчва всеки делничен ден.

А ето и изпълнението на живо на песента „Още малко“, която Орлин Палов и актьорите от „Скъпи наследници“ изпълниха в клуб Carrusel.

Предишна СтатияФото и живописни изложби преди Коледа
Следваща СтатияГалерия „Сигна“ открива годината с живописна изложба на Иван Андонов
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име