Ела, купи и на децата в нужда помогни!

0
1517

Второто издание  под надслов „ благоДЕТел“ се организира тази събота (16.12) в Капана, този път дом е култовият бар “No sense”.

През идната събота на 16-ти декември от 12,00 до 19,30 ч. в любимия на пловдивчани бар “No sense„ – кв. Капана,  ще се състои второто издание на благотворителния базар „ Ела, купи и на децата в нужда помогни!“. Този път освен мотото, има и нов надслов – думата „благоДЕТЕл“. Няколко сред най-добрите родни марки и бутици ще се включат в събитието, а чаровните млади актьори  от Драматичен театър „Пловдив“ – Тодор Дърлянов и Патриция Пъндева – отново ще подкрепят каузата и ще раздават усмивки на посетителите.

Във второто издание над 10 артисти ще изложат част от продукцията си в добре познатия бар в Капана. Като част от прихода от събитието ще отиде отново за благотворителност. Събраната сума от базара ще бъде дарена на ЦНСТ “Майка Тереза“, който се намира в град Пловдив, на бул. „Коматевско шосе“.  Домакините са споделили, че имат нужда от коледни подаръци за децата, пакетирана храна и кухненска посуда. В дома са настанени деца на възраст между 12 и 18 години.

Първото издание на благотворителния базар „Ела, купи и на децата в нужда помогни“ се проведе през септември в бар „Котка и мишка „. Тогава  артистите, които се включиха, бяха 8, а събраната сума от 1000лв. отиде при децата в Комплекс за социални услуги „Олга Скобелева“. С дарените пари бяха закупени учебни пособия и консумативи от първа необходимост. „С пълни ръце посетихме дома, като бяхме закупили и много лакомства и сандвичи за малчуганите! Децата бяха щастливи и доволни!” – сподели Патриция Пъндева – главният организатор и деец на базара. Във второто издание „благоДЕТЕл“ неин верен помощник е Поли Жекова.

В базара отново ще се включат и много други хора и приятели, които също ще подпомогнат каузата, дарявайки част от събраните средства.  Посетителите ще могат да видят продукцията на: Галерия 28 ; Durly house atelier;  Nio nio couture ; Happy dreamers; Deep delicate urban couture ; T.G. Handmade art ; Brave New Hair ; Cyanoprom / Цианопром; Brocode; Дърводелие; Fantastic Mrs. Fox Bakery; WHAT A MONSTAR и др.

Предишна СтатияКоледни изложби събират приятели
Следваща СтатияФото и живописни изложби преди Коледа
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име