„Капана фест“ събира певци, танцьори, художници и скейтъри на едно място

0
1362

Уличният фестивал „Капана фест“ ще бъде открит тази вечер от Янка Рупкина и проект „Българи“. Мистичният глас на Рупкина ще се слее с хип-хоп бийтове, а резултата – отидете да чуете сами. След нея ще се появят момчетата от Acoustic Corporation, които ще обработят етно ритмите във фънк и браз. За финал на първата вечер ще можете да видите пловдивската група Freestyle. Плеяда от български музиканти се обединяват в две музикални теми: „Вечер на духовете“ и „Фънки соул джаз безобразие“. В концепцията на събитието се вписва и брейк денсинга и уличната хип-хоп култура. Освен това, артистичният лабиринт ще бъде озвучен и от латино ритми, които ще го превърнат в истински карнавал, а по време на феста ще могат да се ползват рампи за скейт и  ролер скейт.

Капана не само ще звучи, но и ще твори. Основната дейност ще бъде рисуването, а идеята е да се внесе колкото се може повече цвят. Освен върху платна, ще се рисува и върху обувки и хладилници. „Капана фест“ е уличен фестивал, който не може да мине без улични художници. Гости на феста са Nasimo и Stern, които ще имат задачата да запазят духа на квартала със своето изкуство.

„Капана фест“ представя и базари за грамофонни плочи и  книги . Ще има и вело базар, както и Т-шърт фест с надслов „Изкуството на българската тениска“ и Хранкооп био пазар. Организира се и  Бирфест с качествена бира и базар „От пиле мляко“.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име