Отлага се представлението на поп-операта „Рибарят и неговата душа“

0
1274

Поради здравословен проблем на ключов човек от екипа на „Рибарят и неговата душа“, представлението, което трябваше да се играе на тази вечер в Пловдив, се отлага. Според вътрешна информация, Мариана Попова, която се превъплъщава в ролята на вещицата има проблем с гласа си.  

Първият по рода си 3D спектакълъл обединява в себе си цветна палитра от талантливи музиканти и изпълнители – Софийска филхармония, Ненчо Балабанов в главната роля, Стефан Владимиров – оперен певец в ролята на отеца, Веси Бонева – русалката, Мариана Попова – в ролята на вещицата, Димо Алексиев – разказвачът Оскар Уайлд и изключителната Амалия – вокалистката на Durty Purchase, пяла с Робин Гиб и Курт Хауенщайн, е  в ролята на душата.

До края на седмицата ще бъде съобщена новата дата, на която пловдивчани ще могат да го видят. Закупените билети ще важат без заверка за новата дата

Ще Ви информираме своевременно за насрочената нова дата и място на провеждане.

Първата българска 3D поп-опера „Рибарят и неговата душа“ трябваше да се играе в Панаирна палата N 2 в Пловдив тази вечер от 20:30 ч.

Предишна СтатияПловдивските интелектуалци въстават срещу Асен Асенов
Следваща СтатияВпечатляващо изпълнение на „Кармина Бурана“ и „Болеро“ /галерия, видео/
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име