Пловдив ще полети Високо, Високо с ФСБ

0
2232

Легендарните български музиканти от вечно актуалната група ФСБ ще забият яко жици в зала СИЛА в Пловдив на 31 март от 19 ч.

Денят е избран неслучайно, защото съботният ден ще спомогне концерта да бъде преживян и от хората от близките на Пловдив селища. Защото всеки знае, че пак ще се срещнем след години, няма как да не сме на концерта и високо летим с музиката на ФСБ, са само част от асоциативните вълнения, които групата дава на публиката си.

А истинска пълна емоция ще получите, ако бъдете сред зрителите. Шоуто е гарантирано с изпълнението на неостаряващите и любими на поколения българи класики – “След десет години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те до тук” и много други незабравими композиции. Разтърсващото шоу се допълва от брилянтен звук и комфортна зала, при това в самия център на Пловдив.

На една сцена ще излязат настоящите членове на култовата група – Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, които за пореден път ще докажат, че ФСБ е не просто емблема на българския рок, а е институция. Освен нас тримата  – на сцената отново ще бъдат Ивайло Звездомиров – бас, Николай Копринков – китара, Румен Бояджиев младши –барабани, Борислав Бояджиев-перкусия  и Стефан Цеков – барабани.

ФСБ е единствената родна рок банда, удостоена с най-високото отличие за музикални постижения – Grammy. Те печелят престижната награда за аранжимента на световноизвестния хит на José Feliciano

В композициите на ФСБ е постигнат съвършен синхрон между традиция и новаторство. Препълнените концертни зали и стадиони, милионите почитатели и огромните тиражи на техните албуми са равносметката за над 40 години на върха.

ФСБ обещават двучасово шоу с изпълнения на над 20 песни създадени през дългата им сценична кариера. Специално за концерта ще бъда поставен LED  екран, а осветлението и озвучаването са професионални, както при всеки концерт в залата. Билетите се търсят трескаво, организаторите пуснаха допълнителни места, както и отцепиха специална зона за правостоящи. Със сигурност те ще бъдат охотно изкушени да танцуват под звуците на мелодичните култови песни на ФСБ.

ОЧАКВАМЕ ВИ  на 31 март, начало 19 ч. в зала СИЛА в Пловдив.

Билети на цени от 25 до 60 лв. можете да закупите от билетен център пред общината, онлайн от системата на Ивентим и от касите на Ивентим.  В деня на концерта касата на зала СИЛА ще предлага  ценните входни билети от 16 ч. до началото на концерта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име