С безплатни уроци по танци и звезди от “Dancing Stars” стартира „Dance Station“

0
1485

Ден на отворените врати, безплатни уроци по танци, много настроение, танцови стилове от цял свят и най-добрите български танцьори, участвали в  “Dancing Stars”. Това са само малка част от изненадите, които подготвят в най-модерната танцова школа, която сред броени дни отваря врати в Пловдив. „Dance Station” ще направи специален подарък за Деня на влюбените на всички, които обичат да танцуват и да се забавляват.

На 13 февруари, ден преди Свети Валентин, всички малки, големи и още по-големи любители на танците, ще могат да получат безплатни уроци в над 15 вида танци между 12.00 и 17.00 часа. В този ден всички ще могат да закупят и карти за посещение с 10% отстъпка.

Официалното откриване на танцовата школа ще се състои на 13-ти Февруари от 19.00 часа, когато професионалните танцьори на „Dance Station“ и „Dancing Stars“ ще ни заредят с много настроение, изненади и специално подготвена танцова програма.

Танцовото студио е позиционирано на последния етаж в Дома на културата “Борис Христов” на ул. „Гладстон“ № 15 и разполага с три просторни зали, съблекални, модерно озвучаване, климатична и вентилационна системи.

Уроците по танци започват на 15-ти февруари, понеделник, а записването вече започна.

Основатели на танцовия център са Ани Дончева и Ралица Мерджанова, както и на „Dance Station”.  И двете са добре известни в цялата страна, с многобройните си успешни участия във финалите на най-престижните телевизионни танцови формати по БТВ и Нова ТВ. Техните пълноправни партньори в Пловдив са също изключително популярни в танцовите среди. Ангел Александров е сред най-успешните млади треньори по спортни танци в последните години, основател на клуб по спортни танци “Алекс”.  Калоян Иванов е дългогодишен състезател по спортни танци, уважаван треньор и победител в „Денсинг Старс“ през 2014 година. За успехите на двамата говорят изключителните класирания на техните състезателни двойки за изминалия танцов сезон.

„Dance Station“  ще предложи качествена  обучителна програма в различните стилове: латино-американски и стандартни танци, класически и съвременен балет, джаз-балет, хип-хоп, MTV танци, Zumba Fitness, суинг танци и български народни танци, Kangoo Jumps, комбинирана гимнастика и други. Екипът е съставен от млади, доказали се професионалисти, придобили национална известност с участията си в десетки танцови спектакли, риалити формати и фестивали. Това е третата локация на танцовото училище, което досега разполагаше с шест зали в София.

Очарователната пловдивчанка Ани Дончева споделя, че нейната идея е не само да заздрави, но и да разшири добрите традиции на танцовото изкуство в града под тепетата. „Смятаме, че с откриването на „Dance Station” в Пловдив ще дадем своя принос градът ни да се представи достойно като Европейска столица на културата през 2019 година. Вярвам, че не само децата, но и танцьорите от Пловдив ще се включат в нашите програми.“

Пълна информация за обучителните програми, инструктори, график, събития, танцови пакети и координати за контакт, можете да намерите в официалната интернет страница на танцовата шкала http://dancestation.bg/, както и във фейсбук страницата ни:  www.facebook.com/dancestationplovdiv.

Предишна СтатияГригор Велев представя портрети на любими актьори /галерия/
Следваща СтатияСтефан Божков броди „В цъфналата ръж“ на Робърт Бърнс /галерия/
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име