„Вила Юстина“ кани на фолклорно барбекю парти с „Луди Млади“

0
2223
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Поредната изненада на Винарска изба „Вила Юстина” е Фолклорното барбекю парти, което ще се състои тази събота 16 май сред лозята в с. Устина.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Освен вкусната рибка, фазанче и свинко месце, които ще бъдат приготвени на специалното барбекю “GREEN EGG”, за любителите на зеленчуците ще има свежи салатки и традиционни зеленчуци на BBQ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

И този път гостите ще имат удоволствието да опитат от три от прекрасните вина на Вила Юстина“ –  4 сезона “Пролет” 2014, Розе “Вила Юстина” 2013, 4 сезона “Есен” Пино Ноар 2013.
Не пропускайте възможността да се полюбувате на прекрасната природа на Родопи Планина, ще потанцувате  фолклорната формация “Луди Млади” и да откриете BBQ сезона на Парк-лозе “Вила Юстина”.
Цената на куверта е само 35 лв., а притежателите на клубни карти ползват 10% отстъпка.

Възможности за предварително плащане:
1. В online магазина в сайта ни www.villayustina.com
2.Гр. Пловдив – Офис на „Вила Юстина”, ул. Брезовско шосе 176
3.Гр. София- Фирмен магазин на ул. Борово 57
4.По банков път: SG EKCПPECБAHK АД ПЛОВДИВ
IBAN: BG89 TTBB 9400 1526 0229 60
BIC:TTBBBGSF – Тера Юстина ООД
5.Във Винарска изба „Вила Юстина” с Устина.

10261796_10152456638844382_1410642677_n

Задължителна е предварителна резервация на тел: 0882 62 66 68 или на e-mail: events@villayustina.com.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Побързайте, защото местата вече са ограничени!

 

Предишна СтатияГенчо Накев смайва с колорит и модерено мислене
Следваща СтатияФолклорен празник във „Вила Юстина“ „разтресе“ Родопската яка (галерия, видео)
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име