Изложба на Лили Кючукова и Лоранс в Дни на френската култура в Белозем

0
1494

Дни на френската култура с изложби на  художничките Лоранс и Лили Кючукова се откриват в село Белозем. От утре /6 юни/, нестандартната къща на галериста Ганю Ганев – Ганди  става център на френското изкуство. В съпътстващата програма са включени и няколко музикално-поетични вечери.

В прикачения файл можете да чуете интервю, в което Ганю Ганев – Ганди разкрива подробности за участниците в изложбата в Белозем:

Предишна СтатияМеждународен живописен пленер събира Мил-и художници във „Вила Юстина“
Следваща Статия„ТЕАТЪРЪТ БЕЗКРАЯ“ – 20 години „Сцена на кръстопът“
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име