Полиглот от Пловдив впечатли журито на Х Factor

0
1106

Пловдивски полиглот, който владее пет езика и изпълнява песни на всички тях беше сред най-атрактивните участници, явили се на кастингите на Х Factor в града под тепетата.

Над 200 кандидата бяха окупирали Дома на културата, за да демонстрират пред журито своя талант. Млади и не толкова млади мераклии за музикална слава се представиха пред специалистите през двата дни на прослушването в Пловдив. Музикалният продуцент на формата – Дони прослуша десетки участници, най-младият сред които беше на 16 години, а най-възрастният на 60. На прослушването се яви и амбициозната Нели Солакова, позната с титлата си Малка Мис Свят през 2012 година. Сред другите таланти, на които спряха вниманието си вокалните педагози са тийнейджърското трио „Парадайс“, съставено от 2 момичета и едно момче.

Пловдив беше предпоследната спирка на кастингите за откриване на таланти, които се проведоха из цялата страна. Финалните прослушвания са на 27 – 29 юли в София.

Екипът споделя, че тази година в Пловдив прави впечатление  не количественият, а качествения показател, като вече има доста хора, които се открояват. Тази година се явяват основно хора, които имат развити гласове и представа за себе си като артисти. Водещата Алекс Раева сподели, че най-важното за формата, освен добри гласови данни е кандидатите да имат ярка индивидуалност.

Организаторите на формата залагат на интригата, като до момента са обявили имената само на трима от членовете на журито, като държат в тайна името на последният четвърти арбитър.

До момента е ясно, че талантите ще бъдат оценявани от продуцента на формата Магърдич Халваджиян, рапърът Криско, за чиито изяви има доста противоречиви мнения и най-успелият в чужбина български изпълнител до момента – Люси Дяковска.

В следващият етап е тренировъчният лагер, на който ще стане и второто отсяване на кандидатите, а после са живите участия, които могат да бъдат посетени от публика.

Организаторите все още не са обявили датата за телевизионното излъчване на формата, но се очаква шоуто да стартира към края на есента.

Ето и някои от участничките в кастинга:

Още информация по темата в прикачения звуков файл:

Предишна СтатияИзключително зрелищният спектакъл „Рибарят и неговата душа“ идва в Пловдив
Следваща СтатияИна Церовска за Ромео и Жулиета, Рекс Дойл и любовта (интервю, галерия, видео)
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име