С елегантно парти отбелязаха празника на Мосю Ервант

0
1783

За поредна година, пловдивската бохема се събра, за да отбележи подобаващо рождения ден на един от най-елегантните и изтънчени пловдивчани, наричан с любов от приятелите си Мосю Ервант. Последният наследник на едни от най-големите тютюнопроизводителни фамилии в страната Томасян, беше поканил десетки свои приятели на грандиозно парти в галерия U P.A.R.K.

Ервант Хугасян е български арменец, живял в Швейцария, Париж, Венецуела и Бразилия, който преди години решава да се завърне в родния Пловдив, след интересния си живот по света.

Мосю Еврант е внук по майчина линия на тютюневия магнат Арменяк Томасян. Едва шест годишен той напуска страната със семейството си, за да се завърне след повече от половин век в красивия си роден дом.

Със стилен, с бял костюм, с неизменната кърпичка в джобчето и аромат на луксозен  тютюн, който винаги се разнася от  лулата му, Мосю Ервант посрещаше гостите с отбрани питиета.

Но всички погледи бяха приковани от екзотичната красота на очарователната му съпруга, перуанката Елена, която освен това е известна и като изключителна кулинарка. В таланта й се убедиха всички, опитали ръчно направените от нея солени и сладки кексчета, хапки и десерти с малиново и боровинково сладко. Десетки букети и подаръци, много комплименти, усмивки и добро наствроение се сипреха от всякъде, а за  музикалната част на вечерта бяха пристигнали добрите приятели на рожденика – Васил Петров и Пепи Салчев, които изпяха неостаряващи шлагери. Гости на вечерта бяха и певицата Мирослава Кацарова и актьорите Деси Тенекеджиева и Димитър Баненкин.

Домакините откриха дансинга със страстен танц, а останалите гости ги последваха и купонът, с много настроение, продължи до малките часове на деня.

Честит празник, Мосю Ервант! Бъди жив и здрав още дълги години!

Предишна СтатияБЪЛГАРИЯ: Прекрасният ПЛОВДИВ
Следваща СтатияПремиера „Танц с носталгични обувки“ на Зоя Маринчева в „Тракарт“
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име