Венци Мартинов развесели гостите на събора в село Иван Вазово

0
2046

Един от най-обичаните български хумористи-имитатори Венци Мартинов беше специален гост на събора, който се проведе в пловдивското село Иван Вазово.

Селото е разположено в изключително живописната местност по пътя за  Карлово и неслучайно народният поет Иван Вазов е предпочитал да спира на почивка тук и да се  любува на природата.

Съборът на селото се провежда ежегодно в последната събота на месец юни. И, както обикновено, там където е Венци Мартинов, купонът е гарантиран. В типичния си майтапчийски стил, той поздрави присъстващите начело с кмета и им пожела винаги да имат такова мощно присъствие около масите!

В програмата взеха участие и прочутия кларнетист Младен Малаков със своя оркестър „Бисери“ и фолклорния ансамбъл „Розова долина“ от Карлово.

Веселото шоу изостри апетита за забавления. Празникът продължи до късно с много настроение. И по почина на най-известния имитатор на Тодор Живков у нас, който казва „по-добре да умрем от смях,отколкото от глад“, всички се веселиха и смяха от сърце!

Предишна Статия,,Летящият Холандец“ изправи на крака пловдивската публика
Следваща Статия„Изгубени в Шекспир“ – свеж полъх от младежки талант и много настроение /снимки/
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име