Започва раздаването на безплатни покани за откриването на Колодрума

0
1105

От утре – 19.08.2015 г., сряда, започва раздаването на безплатни покани за церемонията по официалното откриване на Многофункционалната спортна зала – Колодрума.  Поради големия интерес всеки желаещ може да получи най-много по 2 билета на следните локации:

  1. Билетен център пред Община Пловдив, работно време: 10:00 – 19:00 часа в делнични дни, 11:00 – 17:00 – събота и неделя
  2. Туристически информационен център 1 /до Централна поща/, работно време : всеки ден от 10:00 до 17:00 часа.

Покани ще се раздават до изчерпване на количествата.

Церемонията по официалното откриване на Многофункционалната спортна зала в Пловдив ще се проведе на 30.08.2015 г., неделя, от 18.30 часа. Събитието ще бъде излъчвано на живо по БНТ 1,  а от общината са подготвили богато музикално-артистична програма. В нея ще вземат участие оркестър и хор на Държавна опера Пловдив, Deep Zone Project и др. Ще има демонстрации по пистово колоездене и други изненади, както и томбола с предметни награди за присъстващите.

Предишна СтатияСнежана Фурнаджиева: Един кмет трябва да държи на думата си и когато обещае нещо, да го изпълни!
Следваща СтатияПловдив през очите на френския журналист Ришар Бейон
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име