Беседа на тема „Единството между мъжа и жената“

0
1276

Всички знаем, че мъжът и жената са сътворени един за друг, но защо понякога е толкова трудно да преодолеем различията?
Защо не съумяваме да запазим началния тласък на единението?
Можем ли да възродим любовта?
Как да обновим сексуалният си живот?
Как да работим за връзката си?
По тези и още много други въпроси ще говорят две прекрасни дами – Събка Дякова-Чехович – психолог и писател и д-р Галина Арабаджиева – холистичен лекар, дерматолог, венеролог.

Беседата ще се състои на 13 март (вторник) от 18.00 часа в Културен център „Тракарт“. Входът е свободен, но ако решите да направите дарение – също сте свободни в избора си за това.
„Ние целим ефекта ПОЛЕЗНОСТ. Заповядайте, струва си да дойдете!“, казват двете дами, за които повече информация можете да прочетете тук:
д-р Галина Арабаджиева :
www.drarabadjieva.com
Събка Дякова-Чехович:
www.harmonia-center.com

Предишна СтатияОванес Торосян гостува в Пловдив с Harlem shake
Следваща СтатияСъбка Дякова-Чехович и д-р Галина Арабаджиева възродиха цикъла „Здраве, щастие, красота“
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име