Дон Жуан, Казанова и Маркиз дьо Сад броят любовни победи /галерия/

0
1928

Дон Жуан, Казанова и Маркиз дьо Сад. Трима мъже, прочули се със своите пикантни любовни истории и дълъг списък от прелъстени жени. Но дали това не се само митове и дали истината не е преувеличена? А дали възрастта прощава на преживелите хиляди любовни победи герои?

Въпроси, на които вероятно ще си отговорите, ако гледате най-новото заглавие в афиша на Драматичен театър – Пловдив „Великите любовници“. Премиерното представление на пиесата на Владимир Котенко е насрочено за 09 ноември.  Режисьорът, избирал пловдивската сцена, за да направи световна премиера на „Великите любовници“ е Красимир Ранков, а в представлението ще можете да видите Анелия Ташева, Стефан Попов, Красимир Ранков, / който влиза в ролята на Дон Жуан поради нелеп инцидент, който сполетя титуляра Тодор Генов/, Стоян Сърданов, Марин Младенов, Мария Генчева, Русалина Чапликова.

Съдбата среща едни от най скандалните и прочути любовници на света, но в тяхната зряла възраст, за да разреши вечния спор кой е най-великият изкусител. За целта трябва да се представят не само списък на прелъстените жени, но и необорими доказателства. Но дори строгите арбитри не предполагат, че резултатът може да е напълно равен. На помощ са извикани спомените, но как може да им се вярва, когато никой от тримата мъже не знае не само с кого, но и къде е спал предната нощ.

Преводът от руски е на Добринка Стефанова, сценографията на  Красимир Ранков, костюмите са на Десислава Попова, хореография – Светлин Димитров, музика – Георги Георгиев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име