Пловдивските меломани помнят 1983-та, когато дори в условията на Желязната завеса „Смоуки” взривяват стадион „9 септември”. Със сигурност Пловдив очаква с нетърпение концерта на КРИС НОРМАН на 19 октомври, а този факт става още по-примамлив, защото събитието ще е арт прощъпулника на новооткритата Многофункционална зала „Колодрума” .

Песните на „Смоуки” се знаят наизуст от феновете и на всеки концерт залата запява хитовете от златното време на мелодичния рок.

Крис Норман има дълга кариера със „Смоуки” и неслучайно в концерта ще прозвучат култовите парчета „Миднайт Лейди”, „О, Керъл”, „Би май бейби”, „Уат кен ай ду”, „Ливинг некст доор ту Алис” и много други.

В личен план Крис Норман има 5 деца. Жени се едва 20-годишен за съпругата си Линда и никога не се е развеждал. Двамата се радват вече и на четирима внуци.

Норман пристига в Пловдив със своя бенд и беквокалистки на 19 октомври. Изграждането на внушителната сцена стартира в ранното утро в деня на концерта. Над 50 души ще се погрижат за всичко, което се изисква от техническите експерти на Крис Норман.

За паметното шоу в града на тепетата сценичният му екип  ще внесе 3 тона техника, а организацията преди концерта следва всички правила –  тестване на озвучителна и осветителна техника, монитори и пр.

Легендарният рок певец ще остане да нощува в Пловдив след концерта. Като изискване към организаторите той е поставил условието – прозорците в хотелския му апартамент да бъдат затъмнени напълно. От екипа споделиха, че ще направят това със специална хартия, която ще спре навлизането на дневна светлина. Но желанието на Крис Норман съвсем не означава, че той цели да се изолира. Напротив, рок звездата ще направи тур по забележителните места на Пловдив и ще опита специалитети от българската кухня. В бекстейджа на концерта на звездата и бенда му ще бъдат предоставени леки закуски, фрешове и чай.

Продуцентска компания „АРТ БГ” изразява увереност, че пловдивската публика ентусиазирано очаква срещата с мелъди рок законодателя КРИС НОРМАН.

Билети все още можете да закупите в билетен център Пловдив и от касите на „Ивентим България”.

Предишна Статия„Сестри Палавееви“ В крак с времето
Следваща СтатияПловдив с най-динамично развиващ се туризъм
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име