Крис Норман в Пловдив: лека храна и силно уиски

0
2003

Рок легендата се довери на пловдивския шеф готвач Мирослав Дончев

Тази вечер новата многофункционална зала „Колодрума“ в Пловдив посреща рок легендата Крис Норман, който ще зарадва публиката както с вечните хитове на групата Smokie, така и с чисто нов репертоар от последния си албум Crossover (на пазара от този септември).

Звездата днес ще се разходи из Пловдив, а изискванията му за кетъринга са прости: добро уиски, мляко, вода, пресни сокове и плодове, първокачествено българско вино и шампанско.

За храната си Крис Норман се доверява на майстор готвач Мирослав Дончев. Той ще сътвори за рок легендата специален кетъринг с леки ястия – предимно от риба и зеленчуци от предварително одобреното меню на Berkut Sport&Spa. Шеф Дончев е специалист в приготвянето не само на първокласна кухня, а и в спазването на различни изисквания в професионалните менюта на спортисти, певци и танцьори от световна класа – чести посетители в ресторанта му.  Затова и Крис Норман избра пловдивчанина да се погрижи за него и екипа му.

Турнето на рок легендата ще продължи на 21-ви октомври с концерт в Държавната опера в Бургас, а на 22-ри октомври Крис завършва българската си обиколка във Варна – с първи голям концерт след обновяването на зала „Конгресна“.

Във всички градове феновете на Крис и Smokie, нямат търпение да видят идола си и да чуят отново едни от най-големите му хитове – „If You Think You Know How to Love Me“, „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me“, „Lay Back in the Arms of Someone“, „I’ll Meet You at Midnight“, „Oh Carol“, „Needles and Pins“, както разбира се и „Living Next Door to Alice“.

Билети може да закупите на място, в бензиностанции OMV, магазините Пикадили, и онлайн – в системата на Eventim.

Предишна СтатияПрофесор Валентин Старчев показва чувствено-еротични рисунки и пластики
Следваща СтатияДядо Николай изгони мирянка от Света литургия в „Св. Иван Рилски“ /галерия/
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име