Младите таланти от театрална школа „Тракарт“ отпразнуваха голямата си награда

0
1510
Първа награда за театрална школа "Тракарт"

Фестивалът за театрално, музикално и танцово изкуство за деца и юноши “Рошавата котка“ срещна млади таланти за петнадесети пореден път в Пловдив. Конкурсът, който е приютен от професионалната сцена на Драматичен театър – Пловдив, дава шанс на талантливите деца от пловдивските училища и школи, които демонстрират своите възможности и способности в различните сфери на сценичните изкуства.

Любо Колаксъзов, Ивана Папазова и Стоян Сърданов
Любо Колаксъзов, Ивана Папазова и Стоян Сърданов

Тазгодишното издание донесе изключителна радост на младите възпитаници на театрална школа „Тракарт“, с художествени ръководители Ивана Папазова и Стоян Сърданов, които грабнаха статуетка и грамота за Първо място за театралното представление „Малкият принц“. Режисьор на постановката е младият Любомир Колъксъзов, който се впуска в предизвикателството едва преди три месеца, но успява да мотивира децата, за да постигнат първия си голям успех.

С мило тържество, прекрасна малинова торта, много усмивки и подаръци, децата и техните ръководители отпразнуваха успеха. Ивана Папазова, Стоян Сърданов, Любо Колаксъзов и Жорж Трак, който е не само домакин, но и съорганизатор на школата, поздравиха младите актьори и им пожелаха нови, още по-големи успехи.

Какво те пожелаха на младите актьори, можете да видите в прикачения видео файл:

Честита награда на младите и талантливи актьори от театрална школа „Тракарт“! Нека не спират да преследват мечтите си, да творят със сърце и душа, да обичат изкуството и да не престават да се развиват, за да се гордеем всички ние с техните постижения!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Предишна СтатияПловдивски музикални таланти жънат успехи по света
Следваща СтатияМладите таланти от театрална школа „Тракарт“ отпразнуваха голямата си награда
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име