Шоумени, актьори и спортни звезди гостуваха на щандовете на „Томика Метал“ и „Вила Юстина“ /галерия/

0
4341

Най-обичаният български зевзек – Шкумбата, бившият министър на здравеопазването д-р Ненков, известен със здравно-хумористичната си рубрика „Живи и здрави с д-р Ненков“, звездите на родния радиоефир Мишо Дюзев и Иво Райчев, актьорът Мариус Донкин и олимпийският шампион по борба Армен Назарян, бяха сред VIP гостите, посетили щандовете на „Вила Юстина“ и „Томика метал“ по време на Винария 2016.

През уикенда, Пловдив привлече стотици гости, които бяха дошли да опитат от най-добрите вина, които се произвеждат у нас.

Покрай щандовете на винопроизводителите се трупаха както разбирачи, и професионални дегустатори, така и откровени любители на ферментиралия гроздов сок, а собствениците на винарски изби използваха различни похвати, за да привлекат интереса на тълпите.

Една от най-забавните, шумни и интересни атракции в панаирната палата беше присъствието на невероятно колоритната група на четиримата приятели Шкумбата, Ненков, Дюзев и Райчев.

Оказа се, че те дори са си спретнали собствена марки червено вино, която се нарича „Приятели“. С много настроение, вицове и шеги, четиримата предлагаха виното, което е изключително добре подбран купаж от два сорта – Мерло и Каберне совиньон.IMG_5705

С настроение, към групата на радиоводещите се присъединиха шесткратният световен шампион Армен Назарян и актьорът Мариус Донкин, който беше придружаван от прекрасната си дъщеря, психологът Велислава Донкина и съпругата му.

И цялата тази пъстра компания се събра на трапезата на най-гостоприемния и обичан сред винопроизводителите собственик на „Вила Юстина“ и „Томика Метал“ – Милко Цветков.

Родните звезди опитаха от най-качествените вина на „Вила Юстина“, а тостовете и наздравиците се редуваха със забавни вицове, голяма част от които се раждаха в момента.

Милко Цветков имаше и специален повод да почерпи, защото именно негивите лозя в село Устина бяха отличени в рездел „Растениевъдство“ в конкурса „Фермер на Тракия“. Собственикът на лозята се окичи с най-високото отличие – статуетка на богинята на плодородието „Деметра”.

„Винария 2016“ завърши, но сезонът на празниците във „Вила Юстина“ тепърва предстои.

 

Предишна СтатияМилко Цветков взе награда за най-добър лозов масив
Следваща Статия3-ти март пробуди националната ни гордост и достойнство /галерия/
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име