Здравко Димитров раздаде курбан за здраве и благоденствие

0
1111

По случай големия християнски празник Успение на Света Богородица, независимият кандидат за кмет на Пловдив, Здравко Димитров, поднесе  специално празнично поздравление към пловдивчани:

Уважаеми жители на град Пловдив,

Днес празнуваме един от най-големите християнски празници – Успение на Пресвета Богородица! На този светъл ден българското семейство по традиция се събира в храма и край трапезата. Пожелавам ви да сте здрави, все повече да са младите семейства в града, а децата им да растат щастливи и безгрижни!

Богородица е тази, която закриля майките, родилките, децата и  семейството. Нека дава на всички ни яснота и смирение, защото егото е лош съветник. Да са по-светли душите и мислите ви не само на Успение Богородично, а и всеки следващ ден.

Честито успение на Пресвета Богородица!

Вярвайте в доброто!

Здравко Димитров20150815_112531

Той  уважи днешното празнично богослужение в църквата „Успение Богородично“, с след което раздаде на миряните курбан за здраве и благоденствие . „Радвам се, че сред нас както всякога, е благочестивият православен  християнин Здравко Димитров. Неговото съпричастие към делото на светата църква е не само в празника, но и в делника. Уверявам ви в моята искрена признателност за високото църковно православно съзнание, което проявявате, като верен син на светата Христова православна църква. Благодаря от името на всички, че и днес дарявате благословен празничен курбан. Нека Божията майка бди над вас“, благослови митрополит Николай.

20150815_114536

Предишна СтатияОбществено обсъждане за съдбата на Античния театър
Следваща СтатияМитрополит Николай: Съжалявам за бездуховността на нашия градоначалник
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име