Кампанията „Купи и дари в условия на пандемия“ продължава да помага на семейства в нужда

0
1746

Интеракт клуб Пловдив – Филипопол, съвместно с Ротаракт клуб Пловдив – Филипопол, Ротаракт клуб Пловдив, Ротари клуб Пловдив – Филипопол, Инър Уийл клуб Пловдив и Доброволно формироване Пловдив 112, организира кампанията „Купи и дари в условия на пандемия“.

Инициативата има за цел да помогне на семейства, изгубили работата и доходите заради кризата с COVID – 19. На тези семейства ще се предоставят нужните продукти под формата на пакети от първа необходимост – храна, пелени за деца, лекарства. За да получат съответните пакети нуждаещите се трябва да попълнят нашата форма за записване, като опишат нуждите на своите домакинства (прилагаме формата) Разнасянето се осъществява вече за втора седмица и ще продължи до края на извънредното положение.

Тази седмица до нас застават и членовете на Доброволно формироване Пловдив 112, като помагат пакетите да достигнат до вече трийсетте семейства в нашия списък. Много от семействата бяха зарадвани по време Великденските празници благодарение на дарителите, които решиха да ни помогнат в тази кауза. Всеки желаещ също да го направи може да попълни фирмата формата за дарители (прилагаме формата)

„Купи и дари“ се провежда ежегодно от младежките клубове в Пловдив. Тя е свързана със закупуване на доброволен принцип на различни видове храни в супермаркетите на веригата Кауфланд. Храните се разпределят между семейства в нужда от Пловдивска област. Тази година поради невъзможността това да се случи в тези магазини и факта, че множество семейства останаха без обичайните си доходи заради кризата с COVID – 19, кампанията се адаптира към новите обстоятелства. Всички действия на организаторите са съобразени както с извънредното положение, така и с наложените мерки за ограничаване на болестта. 

Линк към формата за дарители: https://forms.gle/FG9fG7rGvUc9HCi68

Линк към формата за нуждаещи се: https://forms.gle/KqkXrd3Snqfbm1Bm8

Предишна СтатияГалерия „Дяков“ представя „Влюбени лотоси“ на Андрей Янев
Следваща СтатияГалерия „Дяков“ представя „Коне отвъд бариерата“ на Владимир Чукич
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име