Крис Норман: „БЪЛГАРИТЕ СА ПО-ЩАСТЛИВИ ОТ ПРЕДИ“

0
1683

Оше когато бил на 3 години, Крис Норман излязъл на сцената, за да завърши концерта, в който участвали неговите родители. На 7 той получава първата си китара, а на 11 Крис се запознава с Алан Силсон и Тери Атли, които са едни от бъдещите членове на Smokie. По всичко личи, че за Крис пътят на славата е бил предначертан. Но най-важното от всичко е, че той просто обича това, което прави.

През 1973 Smokie покоряват класациите и започват да изваждат хит след хит.

През 1986 година Крис Норман решава да се отдели от групата. Успехът му продължава да го следва и той създава безброй хитове.

И сега, в 2015 г. Крис Норман се завръща на сцената с чисто нов солов албум, наречен “Crossover”. Албумът излиза на 18.09.2015 г.

Крис създава албума за 5 месеца и в него включва 13 песни, като “Waiting” е първият сингъл от “Crossover”.

Бившият фронтмен на Smokie решава да работи върху всяка една песен, която е измислил, без значение от посоката. Той не обръща внимание дали тя е рок или кънтри, или някакъв друг стил. Най-важното за него е да е добра песен и да пасва на гласа му.

За първи път Крис Норман идва в България през 1983 г. и от тогава той посещава страната ни няколко пъти. Първият му “сблъсък” с родината ни обаче е доста шокиращ за него, тъй като той, заедно със Smokie, идват от Америка и още със стъпването си в България усещат, че сякаш са попаднали в друг свят. Според Крис сега българите сме много по-добре от преди и просто вече му изглеждаме по-щастливи. Е, няма как да не сме щастливи, когато звезда от такъв ранг отново избра да включи България като част от турнето си.

На концертите, които предстоят в България, със сигурност ще чуем освен много от познатите хитове на Крис, също и песни от новия му албум Crossover.

Крис Норман ще пее в 4 града в България. Първият от поредицата е на 18-ти октовмри 2015, в София. На 19-ти октомври Крис ще пее в чисто новата зала “Колодрума” в Пловдив, а озвучаването ще бъде по последен писък на техниката. На 21-ви октомври на ред е град Бургас, в Държавната опера, а на 22-ри октомври, Крис завършва обиколката си на България с концерт във Варна – Първият голям концерт след обновяването на зала „Конресна“.

Във всички градове феновете на Крис и Smokie, нямат търпение да видят идола си и да чуят отново едни от най-големите му хитове – „If You Think You Know How to Love Me“, „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me“, „Lay Back in the Arms of Someone“, „I’ll Meet You at Midnight“, „Oh Carol“, „Needles and Pins“, както разбира се и „Living Next Door to Alice“.

Билети може да закупите на място, в Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, магазините Пикадили, и онлайн – в системата на Eventim.

Предишна СтатияПловдивски художници и „Вила Юстина“ в подкрепа на благотворителна кауза
Следваща СтатияПълен успех на благотворителния търг в помощ на Ани (галерия)
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име