Крис Норман взриви Колодрума /галерия, видео/

0
2310

Крис Норман буквално взриви Колодрума с неостаряващите хитове на „Смоуки“ и с песните от новия си солов албум.

Над два часа продължи незабравимият концерт, който изнесе легендарният фронтмен. 65 годишният певец показа завидна кондиция и след продължителните аплодисменти и скандирания на публиката, която не искаше да пусне любимецът си да си тръгва, Норман се завърна на сцената и с неизчерпаема енергия изпълни още няколко от песните от новия си албум Crossover.

Но най-голямо удоволствие за почитателите му, които бяха изпълнили почти до краен предал новата зала на Колодрума, бяха незабравимите хитове от осемдесетте години, с които група „Смуки“ беше не само по върховете на музикалните класации, но и в сърцата на милионите си фенове. Почитателите на мелодичния глас на Крис Норман не само че чуха, но и пяха и танцуваха на  незабравимите хитове на групата Oh Carol, Midnight Lady, Needles and Pins, Ordinary Heart, Sarah You Take My Breath Away, Broken Heroes, Be my babe, Some Hearts Are Diamonds, Give a little love, Get it on. Крис разбира се изпя и култовата Living Next Door to Alice и незабравимата балада Stumblin’ In, която на времето изпълняваше в дует със Сузи Куатро и която се превърна в световен хит. Сега партньор в дуета беше китаристката на групата Мишел, която също се справи брилянтно.

Норман и групата му представиха няколко от песните от новия албум Crossover, чиято премиера се състоя на 18 септември. По средата на концерта, Крис Норман, който беше научил няколко български думи, прикани публиката да отиде по-близо до сцената и хората станаха и започнаха да танцуват. По време на концерта той смени пет вида китари, а на финала благодари на чудесната публика, която му се отблагодари с неспирни аплодисменти.

Видео от концерта на

Предишна СтатияДядо Николай изгони мирянка от Света литургия в „Св. Иван Рилски“ /галерия/
Следваща СтатияВъпреки обещанията, строежът върху Античния театър продължава
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име