Мулти култи китчън ви среща с шоколадите „Гайо“

0
2153

Венсан и Мария Гайо ще разкажат за пътя на шоколада по време на специален тур

 На 24 ноември от 16:00 ч. във Фабрика за шоколад „Гайо“ ще се състои обиколка с дегустация, като част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Събитието  е организирано от екип на Съюз за независимо творческо общуване по проект „Мулти култи китчън“.

Турът включва дегустация на шоколадовите изкушения на Венсан и Мария Гайо. Всеки гост ще може да направи свой собствен шоколад, а по време на срещата отново ще наблегнем на споделяне на лични истории.

Фабриката за шоколад „Гайо“ ще намери място и на Мулти култи картата, с която се представя културното многообразие на Пловдив, чрез картографирането на автентични чуждестранни обекти и представяне на успешни интеграционни истории.

По-рано през годината в град Пловдив се проведоха „Мулти култи китчън Индия“, посветена на екзотичната кухня на страната, и „Детска работилница“, която запозна децата с украинското изкуство Витинанка. В град Пазарджик заедно с арменската и руската общност направихме съответно Мулти култи китчън Армения и Мулти култи китчън Русия.

Проектът „Мулти Култи китчън“ представлява поредица от събития, неформални общи срещи, инициативи с включване и активно участие на чуждестранната общност. Събитията ще се реализират в Пловдив и  Пазарджик през 2018 и 2019 г.

Повече информация за проекта: https://bit.ly/2l1WaYe

Предишна СтатияДве изискани музикални събития в Пловдив
Следваща СтатияЛауреатите на Национален конкурс „Плакат“ на училищата по изкуствата
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име