Най-новата премиера – „Пет жени в еднакви рокли“ (галерия)

0
1745

Прекрасните Ивана Папазова, Елена Атанасова, Мариана Йотова, Елена Кабасакалова и Мадлен Йорданова са влюбени, раними, чувствени, романтични, алчни и безпардоннии в най-новата постановка на Драматичен театър – Пловдив „Пет жени в еднакви рокли“, чиято премиера е тази вечер в Камерна зала.

Автор на пиесата е носителят на „Оскар“ за сценарий на филма „Американски прелести“ Алън Бол, а постановката е на Атанас Атанасов. Преводът е на Матей Тодоров, сценографията и костюмите на Петър Митев, а музиката – на Петя Диманова.

Спектакълът е поглед през ключалката на сватбения будоар, който събира пет жени, обединени от еднаквите рокли на шаферки, но с различни съдби, чувства и морални и философски разбирания. В този женски свят, единствената мъжка роля е отредена на Иво Аръков.  Привидно забавния сюжет, който събира на едно място разкрепостена любовчийка, ревностна католичка, дама с различна сексуална ориентация, наркозависима и невръстеничка, всяка от които изповядва собствена житейска философия, ще ни накара и да се смеем на пиперливите шеги, но и да се замислим за Любовта.

На добър час!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име