Петя Раева и Ивана в най-откровената си изповед (интервю, галерия)

0
3447
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Човек винаги може да вземе решение, кога да промени живота си. Лично аз съм вземала такова решение три пъти“, с това разкритие започна откровеното интервю, което  направиха Петя Раева и любимата певица на милиони българи Ивана.

Петя Раева е  бивш депутат от 41-то и 42-то Народно събрание, но е по-известна в общественото пространство с придобилите огромна популярност книги за здравословно хранене „Радостта от храненето“ 1-ва и 2-ра част.

Петя Раева

На изискано парти в Пловдив, Раева представи марка хранителна добавка, допринасяща за идеалната фигура. Специален гост на партито беше емблематичната певица Ивана, която, освен че е близка приятелка на Петя, от години се допитва до диетоложките й съвети.   Ивана беше в изключително добра форма и  поздрави публиката с няколко песни.

Ивана
Ивана

Събитието се проведе в едно от модерните заведения в Града под тепетата и събра повече от 100 гости на Бизнесдама на 2015 г. Освен Ивана на сцената излезе и младата певица Венета, която също допринесе за отличното настроение на гостите с изпълнението на популярни кавъри.

„Изключително доволна и щастлива съм от това, което се случва в живота ми“, сподели Раева пред микрофона на Нели Панайотова. Двете с Ивана направиха една лична и откровена изповед. Разкриха тайни от личния си живот, разказаха за приятелството си, за любимите си хора, за децата си и за предизвикателствата, пред които са се изправяли и с които са се преборили.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Петя Раева

Ако искате да разберете подробности за най-интимните моменти в живота на двете възхитителни и успели дами, слушайте прикачения файл:

Предишна СтатияВ кабинета на Здравко Димитров, Тед Кочев разбра истинския адрес, на който е роден баща му
Следваща СтатияКраси Доков жертва на братоубийство в новия филм „Сняг”
Позната като Ваня Трингова, зодия рак според астрологичния хороскоп и спектрален вълшебник, според календара на маите. Един от най-близките ми приятели ме нарича Вихра, защото според него това име най-пълно отразява характера ми - темпераментен и непокорен, раздаващ се, обичащ силно и истински, създаващ настроение сред околните, но и неприеман от хората с консервативно мислене. Всички знаят, че Пловдив е град, който се слави с невероятен дух и аз имам скромната амбиция да го уловя във вихъра от изложби, концерти, театрални постановки и всякакви културна събития. Творческата атмосфера в Пловдив силно допада на моята енергия. Това е и основната причина, която от години ме кара да работя за популяризиране на всичко, което се случва в културния живот на града. Много ми се иска да направя съпричастни към този дух и тази енергия колкото се може повече хора, не само в града под тепетата, но и в цялата страна. Да ги накарам да се докоснат до стойностното изкуство и да обърнат поглед навътре в душата си, където да открият красотата и любовта. И ще бъда истински щастлива, ако поне мъничко съм успяла да го направя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашият коментар!
Моля, въведете вашето име